12. mart 2021.

Pojačana kontrola poštovanja epidemioloških mjera

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje, održao je danas sa početkom 12:00 časova, u Sali Skupštine opštine Šavnik, sjednicu na kojoj je razmatrana trenutna epidemiološka situacija u Opštini Šavnik. Sjednicom je predsjedavao Predsjednik Opštine Šavnik i rukovodilac Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje Opštine Šavnik, mr Jugoslav Jakić.

Na sjednici je konstatovano da je došlo do usložnjavanja epidemiološke situacije, te da je u skladu sa tim potrebno obezbijediti pojačanu kontrolu poštovanja epidemioloških mjera.

U narednom periodu biće pojačno zajedničko djelovanje Komunalne policije, Komunalnog inspektora i Uprave policije u skladu sa Planom kontrole poštovana epidemioloških mjera.

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje apeluje na građane da se pridržavaju mjera Ministarstva zdravlja i na taj način doprinesu zaštiti zdravlja i borbi protiv koronavirusa.

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje, takođe apeluje na građane da iskažu interesovanje za vakcinaciju protiv COVID 19.

Potrebne informacije, zainteresovani za vakcinaciju, mogu dobiti na kontakt tel. dr Sanje Bušaj - Zdravstvena stanica Šavnik 069/765-901 i na linku https://www.covidodgovor.me/me/iskazivanje-interesovanja-za-vakcinisanje-protiv-covid19 

Zaključke sa sjednice možete pogledati u priloženom dokumentu.

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje opštine Šavnik

zakljucci-sa-sjednice-odrzane-12032021godine-9c1edb44d323e71d.pdf