20. oktobar 2021.

Opština Šavnik: Izvještaj DRI dokaz uspješnog i savjesnog rada

Poštovani,

Državna revizorska institucija, nakon detaljne i sveobuhvatne kontrole i analize rada, dala je pozitivno mišljenje na Završni račun budžeta opštine Šavnik za 2020.godinu.

Ovo je dokaz da je opština Šavnik vodila odgovornu politiku prema javnim finansijama, i plod je uspješnog i savjesnog rada zaposlenih u lokalnoj upravi, koji nam daje veliki stimulans da sa još većim pregnućem i zalaganjem nastavimo sa boljim i kvalitetnijim radom na zadovoljstvo kako zaposlenih, tako i stanovnika naše opštine.Time se nastavlja transparentnost u finansijskom poslovanju opštine, i nedvosmisleno prave krupni koraci ka podizanju životnog standarda poddurmitorskog kraja.

Opština je uredno, i u skladu sa zakonskim rješenjima i standardima vodila brigu o javnim finansijama, ali je i kroz druge finansijske segmente napravila napredak, i opravdala povjerenje građana.

Bez obzira na sve poteškoće u poslovanju, ovo nas obavezuje na podizanje nivoa pružanja usluga u narednom periodu, uz usvajanje svih preporuka i sugestija DRI.

PREDSJEDNIK

mr Jugoslav Jakić


pozitivno-misljenje-c16d19260b116cbe.pdf