23. novembar 2022.

Javni poziv-finansiranje troškova učesnika poljoprivrednog sajma

Opština Šavnik – Služba za poljoprivredu i ruralni razvoj, u skladu sa Odlukom o podsticajima investiranja i razvoju poljoprivrede na teritoriji opštine Šavnik za 2022. godinu ("Sl. List CG – opštinski propisi " br 002/22) objavljuje:

Javni poziv

Finansiranje troškova učesnika poljoprivrednog sajma

I Način realizacije

Ova mjera obuhvata obezbjeđivanje finansijskih sredstava za učesnike poljoprivrednog sajma iz opštine Šavnik, u cilju promocije i prodaje poljoprivrednih proizvoda.

II Visina podrške

Podrška se obezbjeđuje u 100% iznosu računa izdatog od strane organizatora poljoprivrednog sajma za učesnike istog sa teritorije opštine Šavnik.

Nakon završenog sajma Opština Šavnik će izvršiti prenos sredstava na žiro račun organizatora.

Za realizaciju ove mjere predviđeno je 3.000,00 €.

III Neophodna dokumentacija

- Pozivnica za učešće na sajam

- Potvrda o mjestu prebivališta za učesnike sajma

- Faktura organizatora sajma za izlagače iz opštine Šavnik

IV Način realizacije

Služba za poljoprivredu i ruralni razvoj opštine Šavnik nakon dobijanja pozivnice za učešće na sajam obavještava poljoprivrednike sa teritorije opštine Šavnik o mjestu vremenu i načinu održavanja i prijavljuje broj zainteresovanih lica organizatoru poljoprivrednog sajma.

Rok za realizaciju navedene mjere je od dana objavljivanja Javnog poziva do kraja kalendarske godine odnosno do utroška sredstava.


Služba za poljoprivredu i ruralni razvoj

zahtjev-za-dodjelu-podrske-za-ucesce-na-poljoprivrednom-sajmu-9a324e7d0821b11c.docx javni-poziv-za-finansiranje-troskova-poljoprivrednog-sajma-48036d9f379ea7cd.pdf