18. avgust 2021.

Uprava za sport i mlade raspisala Javni poziv za angažovanje lica za obavljanje administrativno-tehničkih poslova potrebnih za redovno funkcionisanje omladinskih servisa

Uprava za sport i mlade raspisala je Javni poziv za angažovanje lica za obavljanje administrativno-tehničkih poslova potrebnih za redovno funkcionisanje omladinskog servisa u opštini Šavnik. Pozivi su raspisani i za opštine Bar, Kotor, Plav, Petnjica, Pljevlja, Nikšić, Danilovgrad, Mojkovac, Prijestonicu Cetinje i Glavni grad Podgoricu.

Ovim putem pozivaju se svi mladi ljudi koji ispunjavaju uslove propisane javnim pozivom da se prijave i time dobiju šansu da, između ostalog, pokažu, ali i da prošire svoja znanja i vještine u sprovođenju omladinskih aktivnosti u skladu sa Planom i programom rada omladinskog servisa.

Prijave na javni poziv se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja poziva na zvaničnoj internet stranici Uprave za sport i mlade, zaključno sa 31.08.2021.godine.

Javni poziv možete preuzeti ovde https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-angazovanje-lica-za-obavljanje-administrativno-tehnickih-poslova-potrebnih-za-redovno-funkcionisanje-omladinskih-servisa-u-opstinama-bar-kotor-plav-petnjica-pljevlja-nik-2

Sekretarijat za finansije, opštu upravu i društvene djelatnosti